Mesaj Panosu Hesap Aç Pano Kılavuzu Arama Üye Listesi Gruplar Özel Mesajlar Oturum Aç
DivxMakinesi.com'a Hoşgeldiniz.
Dosyaları indirebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir.
Sadece 5 saniyenizi ayırarak kayıt olabilirsiniz.
UYE OLMAK iCiN TIKLAYIN

Oturum Aç
Kullanıcı:    Parola:      Beni hatırla         Üye Olmak için TIKLAYIN!
[cevaplandı] miniDv kasetten uygun bir formata donusturme konusunda yardim istiyorum

Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    Mesaj Panosu -> İstek, Sorunlar ve Destek Bölümü
« Önceki konu :: Sonraki konu »  
Yazar Mesaj
difuzyon

Misafir

Üye No: -1

Rep Puanı : 10
Rep Derecesi :

İletiTarih: Cuma 02 Kasım 2007 14:10    İleti konusu: Nedir ! [cevaplandı] miniDv kasetten uygun bir formata donusturme konusunda yardim istiyorum Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba

miniDV formatli kayit yapan sony marka kameram var. sahip olanlar bilir, sony kamera ile gelen yazilimda (picture packet) 60dk lik cekimi vcd olarak donusturmek tam 3 saat aliyor. elimde clear studio 7 adli bir prg var (isteyenlerle paylasabilirim serino falan mevcuttur) . program harici cihazlardan goruntu yakalayip pek cok formata (avi, xvid, mpg, rp ,3gp, wmw, qtime .....) donusturme yapiyor. benim sorunum su :
       sony nin paket prg ile yaptigim donusum kaliteli oluyor fakat program dogrudan cd ye kayıt yapıyor, hdd ye kayıt yapmıyor ve bu islem 3 saat suruyor.
deneme yapmama ragmen daha kisa surede ve kaliteli donusum yapacak bir yontem tutturamadim.  

buldugum bir kac donusum metodu 10 dk lık goruntu icin 700mb   gibi bir alan kapladi. (ohhaa yani , 60 dakikalik kaset bir dvd doldurur neredeyse)  
        bu sureyi kisaltacak , goruntu kalitesini iyi duzeyde tutacak ve fazla yer kaplamayacak (60 dk nin 1 Gb tutmasi bile uyar bana) bir cozum bilen varsa lutfen yardim edebilir mi?

not: sanirim yanlis baslik altinda acmisim mesaji. simdi tamam oldu galiba

Başa dön
EDiToR

Misafir

Rep Derecesi :

İletiTarih: Cumartesi 03 Kasım 2007 12:51    İleti konusu: İkon Yok  Alıntıyla Cevap Gönder

eğer tv kartın var ise tv kartının yazılımı ile;
kasetten pc ye bağlantı esnasında hem izleyip hemde istediğin formatlarda anında diskine kayıt yapabilirsin

bendede sony camera var
ben pc mdeki fly tv kartını kullanıyorum cd ye aktarım için
Başa dön
difuzyon

Misafir

Rep Derecesi :

İletiTarih: Pazar 04 Kasım 2007 15:24    İleti konusu: İkon Yok  Alıntıyla Cevap Gönder

tesekkurler ederim. eger cozum oneriniz buysa ise benim icin işe yaramayacak cunku bilgisayarimda tv karti yok maalesef. sanirim islemciye yuklenmekten ve 3gb lik donusum yapmaktan baska cikar yol kalmiyor sanirim Smile fakat ilginize tekrar tesekkurler.

yav adamlar koca dvd filmi ripleyip 1cd ye sigdirabiliyor ben bir kasedi becerip ripleyemiyom ustelik 1cd ye de sigdiramiyom. allahim ne gunlere kaldımmm Smile
Başa dön
ceyokino

Misafir

Rep Derecesi :

İletiTarih: Pazar 04 Kasım 2007 20:06    İleti konusu: İkon Yok  Alıntıyla Cevap Gönder

benimde aynı sorunum vardı ancak söyle bi şey yapabilirsin. Bilgisayarına ham data olarak kaydettiğin programı gönderdiğim programla divx yapabilirsin istediğin boyutta hemde.

http://rapidshare.com/files/67428319/AutoGordianKnot.2.40.Setup.rar.html
Başa dön
EDiToR

Misafir

Rep Derecesi :

İletiTarih: Pazar 04 Kasım 2007 21:07    İleti konusu: İkon Yok  Alıntıyla Cevap Gönder

dvd yi riplemek ile dv kamerada kayıt aynı şey değildirki.

en iyisi piyasada 250 ytl ye dv kameradan  dvd ye yazan dvd player/kaydediciler var onlardan almak
Başa dön
difuzyon

Misafir

Rep Derecesi :

İletiTarih: Pazartesi 05 Kasım 2007 10:50    İleti konusu: İkon Yok  Alıntıyla Cevap Gönder

tabii ki ayni degiller. dogru soylediniz. ben kıyas gostermistim sadece Smile o aletlerden bir tane sordum ismi aklimda degil ama kısa telaffuzlu bir şeydi. gecen yıl 130 ytl idi degeri. "ben bu işi kıvıracam, boyle alete para verilir mi" diye camur atmıştım o vakit.
ama şimdi sonum oraya dogru gidiyor  Smile

ceyokino ya tesekkurler. bir de senin yontemi deneyelim. olabilecek en kotu sonuc zaten elimde. ne kaybedebilirim ki
Başa dön
İletileri göster:   
Yeni Konu Gönder   Cevap Gönder    Mesaj Panosu -> İstek, Sorunlar ve Destek Bölümü Saatler GMT +2 zaman dilimine göredir
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti dosyaları gönderebilirsiniz
Bu forumdaki dosyaları indirebilirsiniz